Cautare

2021 de rezultate pentru "accident rutier in oradea" (9.33 secunde)
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
El a declarat cu acest prilej ca activitatea sa de parlamentar se imparte in patru parti, plen, comisie, teritoriu si grup parlamentar, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu a putut organiza nicio intalnire cu presa.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Vizita presedintelui PSD, Mircea Geoana, in Oradea nu a ramas fara urmari in filiala bihoreana a partidului pe care il conduce. In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa. In replica, purtatorul de cuvant al PNL Bihor le spune semnatarilor scrisorii sa mediteze intai la propriilor erori politice.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Valcea unde gazdele au dat cu piciorul la tot ceea ce au facut in urma cu o etapa, la Oradea. ... Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
Candidatul PNL, Ilie Bolojan, acuza dur modul in care democratii au incercat sa dea vina pe adversarii lor politici in cazul demisiei lui Marcel Bolos.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, prezent marti la Oradea pentru a sustine candidatii formatiunii in alegerile locale, le-a impartasit celor prezenti cateva din glumele despre care a spus ca ii sunt inspirate de presedintele Traian Basescu si de conduita politica a PDL.
Impartirea judetului Bihor pe colegii electorale nu a fost usor de realizat in conditiile in care pentru deputati trebuie constituite noua colegii, iar pentru senatori, patru.
Tinerii social-democrati s-au tinut de cuvant ti, ata cum au promis cu ceva timp in urma, au donat Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie trei aparate de aer conditionat in valoare de aproximativ 4.000 de lei.
PNL a anuntat, in urma sedintei Delegatiei Permanente, o parte dintre candidatii pentru alegerile parlamentare din toamna. Din Bihor au fost validate candidaturile a opt dintre cei 13 parlamentari cat urmeaza a fi alesi in judet. Celelalte candidaturi urmeaza a fi stabilite in perioada imediat urmatoare.
Alegeri in UDMR: Kelemen Hunor, Olosz Gergely si Peter Eckstein-Kovacs, in lupta pentru conducerea Uniunii! UDMR isi alege sambata noua conducere, un numar de 555 de delegati si peste 100 de invitati fiind prezenti la Oradea la cel de-al X-lea Congres.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Un caz aproape similar, cel al suspendarii ministrului de interne Dan Nica s-a soldat, in 2009, cu un astfel de efect. ... Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, gaseste similitudini fata de "piciorul pe sub masa" primit in 2009.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au demarat mai multe actiuni de control la cluburile de noapte, restaurantele si barurile din Oradea si din judet, pentru a verifica modul in care sunt comercializate bauturile alcoolice si tigarile.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in luna martie, controale la 612 agenti economici, descoperind abateri de la legislatia in vigoare la 490 dintre acestia.
SC Electrica Transilvania-Nord SA - SDFEE Oradea promoveaza si anul acesta lucrari de electrificari si extinderi retele electrice in mai multe localitati din judetul Bihor.
google-analytics.com